Sākumskolas sporta pasākums “Sporto visa ģimene!”

Ārā ir ziema, februāris –  pēdējais ziemas mēnesis. Visiem jau apnika tumšās dienas, sniegs, aukstums, un jau gribētos pavasari, saulīti un siltumu. Lai mēs visi ikdienā būtu možā un labā noskaņojumā, liela nozīme ir veselīgam dzīvesveidam, fiziskām aktivitātēm un pozitīvām emocijām. Visus šos labumus sākumskolas skolēni varēja saņemt Sporta svētkos, kur bērni kopā ar saviem vecākiem  aktīvi pavadīja laiku.

Pasākums notika 15.februārī, Jaunogres vidusskolas sporta zālē.

     Svētkos tika piedāvātas atraktīvas stafetes un dažādas sportiskas spēles, kurās visās svarīgs bija komandas darbs, saliedētība un draudzība. Kopā mēs devāmies ceļojumā pa Latvijas novadiem uzzināt Latvijas ievērojamās vietas. Kā mirdz bērnu acis, kad kopā ar viņiem sporto mamma vai tētis, – tas rada pavisam citu motivāciju veikt fiziskās aktivitātes un sniedz daudz jauku emociju!

       Pasākumam ir liels emocionāls iespaids, uz mājām visi devās labā noskaņojumā un ar milzīgu pozitīvo emociju lādiņu.

Ģimenei ir ļoti liela nozīme un neaizmirstiet, ka katrs mirklis, kad esiet kopā, kā ģimene – ir īpašs, jo laiks aizskrien ļoti ātri un bērni izaugs nemanot. Novērtējiet katru kopā būšanas laiku! Esiet vairāk kopā!

Paldies visiem sporta svētku dalībniekiem – skolēniem, mammām un tēviem, un visiem tiem, kas līdzi juta un palīdzēja saviem bērniem.

Paldies skolēnu parlamentam par palīdzību pasākuma organizēšanā!

Paldies ģimenēm par atsaucību – visiem kopā mums izdevās brīnišķīgs pasākums!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv