Ziemassvētku pasākumi Jaunogres vidusskolā

Ziemassvētku eglītes zaros
Mirdz cerības svecīšu galos.
Lai katra sirdi sasilda
Šī mazā sveču liesmiņa!

Ar pozitīvām emocijām un dzirkstošu prieku rotāti aizvadīti Ziemassvētku pasākumi Jaunogres vidusskolā.

1.– 4. klašu Ziemassvētku pasākums bija organizēts ar skolas teātra pulciņa palīdzību. Pulciņa dalībnieki iestudēja Ziemassvētku pasaku par to, kā ļaunie pasakas varoņi apbūra Ziemassvētku vecīti. Lai viņu izglābtu, bērniem vajadzēja pārvarēt burvestību un izpildīt daudzveidīgus uzdevumus. Svētki sanāca jautri, aktīvi un aizraujoši. Svētku noslēgumā  skolēnus sagaidīja pārsteigums – diskotēka ar Ziemassvētku vecīti! Paldies pasākuma vadītajiem – teātra pulciņa dalībniekiem 8.b klases skolēniem, pulciņa skolotājai Aleksandrai Trušelei un sporta skolotājai Jeļenai Lisenko par brīnišķīgo svētku organizēšanu!

“Latvijas skolas somas’’ ietvaros, 19. decembrī pie mums skolā ciemojās talantīgais dziedātājs Kārlis Mangulsons un virtuozais somu izcelsmes latviešu mūziķis Marko Ojalo ar aizraujošo izrādi “Ziemassvētku jampadracis” 1.-4. kl. skolēniem. Izrādes pamatā ir 1993. gadā izdotā latviešu filma “Ziemassvētku jampadracis”, kur stāsta galvenie varoņi – ir Cīrulīšu ģimene ar pieciem bērniem, tēvs Valdemārs ir nabaga mūzikas skolotājs. Protams, naudas nepietiek arī biļetēm uz mazā brīnumbērna Raimondiņa koncertu. Pēc lielām jukām visu izdodas atrisināt un izrādei ir laimīgas beigas! Izrādes laikā skolēni tika iesaistīti atraktīvos uzdevumos un spēlēs, lai kopīgi atrisinātu stāsta notikumu gaitu. Paldies muzikantiem par brīnišķīgo priekšnesumu mūsu bērniem!

Ziemassvētku pasākums 5.- 8. klašu posmā bija aizraujošs ceļojums ar vilcienu “ Jaungada ekspresis “. Ceļojumā gaitā skolēni novadīja saviem draugiem no citām klasēm tādus jautrus konkursus, kā “Deju grīdas karaļi”, “Uzmini dziesmu”, “Veiksmīgs loms” un citus. Šīs kopīgais ceļojums palīdzēja skolēniem labāk iepazīt vienam otru un atrast jaunus draugus. Paldies pasākuma vadītājai, mūsu absolventei, Aleksandrai Morozovai!

Vidusskolas un skolotāju Ziemassvētku pasākuma “Jvskkino” autores ir 12. a klase skolniece Jekaterina Stepanova. Aizraujošā piedzīvojuma laikā visi kļuva par kino režisoriem, scenārija autoriem, operatoriem un citiem kino darbiniekiem, atcerējās daudz mīļoto filmu, mūziku un dziesmas no tām. 12. klases skolēni sagatavoja daudz interesantu priekšnesumu, konkursu un daudzveidīgu viktorīnu! Pasākuma laiks pagāja nemanot! Spilgti priekšnesumi bija arī no 9. klasēm, visus pārsteidza skolotāju priekšnesums.  Skolas kolektīvs pateicas 12.a klases skolēniem un klases audzinātājai Kirai Miļčai par pasākuma organizēšanu!

Jaunogres vidusskolas kolektīvs sveic visus ar Jauno 2024 gadu!

Lai spējam sasniegt to, ko ieceram,
Lai varam panest to, ko paceļam,
Lai daudz mēs labu darbu padarām,
Lai sirdsmierā un saticībā dzīvojam!
Mieru Jūsu dvēselēm, mīlestību sirdīs, saskaņa lai mājās un Jaunajā gadā!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv