2.b klase turpina apceļot Latviju.

    Mūsu 2.b klase kopā ar 3.a, sagaidot Lāčplēša dienu, 9. novembrī devās ceļojumā uz Lielvārdes muzeju. Mūs sagaidīja ļoti jauka sieviete, ekskursijas vadītāja Irēna. Kura mums teatrālā veidā aicinot bērniem piedalīties nelielā izrādē parādīja un izstāstīja par Andreju Pumpuru, Lāčplēsi, Laimdotu un Tumšo bruņinieku. Pēc Lāčplēša muzeja mēs devāmies pastaigā uz pilsdrupām kuras atrodas skaistā vietā Daugavas krastā. Turpat atrodas Lāčplēša gulta kas ir liels akmens piekura var ievēlēties vēlēšanos.

Ekskursiju turpinājām uz Lielvārdes pagastu, Lūšu Dravu kur dzīvo biškopības aroda meistaru ģimene. Līga Lūse mums izstāstīja par bitēm un bišu produktiem kā arī deva mums nogaršot medu ar dažādām garšām. Pēc degustācijas mums piedāvāja pašiem sajaukt medu ar sev iepatikušos garšu iepildīt burciņā un izveidot pašam burciņas noformējumu.

Lūšu Drava mūs vēl pārsteidza ar iespēju spēlēt Disku golfu, sākumā mums pastāstīja spēles noteikumus un nodemonstrēja meistarklasi disku golfa spēlē un tad mēs ķērāmies pie disku mētāšanas, bija ļoti jautri.

Apmierināti ar visu redzēto un mazliet izsalkuši  mēs uzrīkojām pikniku ar ugunskuru, pēc kā mēs devāmies mājup kavējoties atmiņās par jauki pavadīto dienu. Liels paldies 3.a klasei par uzaicinājumu!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv