Jaunogres vidusskolas 8.a,8.b un 8.c klases rudens ekskursija uz apgriezto māju un Cinevillas apmeklējums.

Šoruden, 17.oktobrī devāmies ekskursijā uz Apgriezto māju. Mēs tur labi pavadījām laiku. Izbaudījām, kā ir tad, kad viss ir otrādi un nav līdzsvarā. Pabijām arī Tornado tunelī un izstaigājām Spoguļu labirintu. Fotografējāmies pie milžu galda, kā arī pamēģinājām nolikt galvu uz paplātes. Izspēlējām vairākus golfa mačus. Tas viss bija ļoti aizraujoši! Iesakām arī citiem apmeklēt šīs atrakciju vietas.
Mūsu kopējā ekskursija turpinājās Cinevillā.
“Cinevilla” atrodas 15 kilometru attālumā no Tukuma, Slampes pagastā. Kinopilsētiņas apmeklējums atgādina iekāpšanu laika mašīnā – tajā paviesojoties, redzējām, kāda izskatījās Rīga pirms aptuveni 100 gadiem. Tur ir baznīca, vēsturiskie tilti, tirgus laukums, ielas bruģis, Daugavmala ar kuģīšiem, tramvajs, militārā tehnika un citi rekvizīti, kas ļauj ielūkoties kinofilmu tapšanas aizkulisēs. Galvenais -mēs zinām ,,Cinevillas’’ noslēpumu, tur viss ir veidots no koka, nedaudz no ķieģeļiem un pārsvarā no putuplasta.
Žēl, ka nevarējām izbaudīt filmēšanas garšu, jo tieši šajā dienā nebija elektrības, bet piedzīvojums bija vienalga fantastisks. Aicinām arī citas klases apciemot kino pilsētiņu.
8.c klases audzinātāja Ingūna Rozenberga


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv