Sporta diena Jaunogres vidusskolā

Sporta diena Jaunogres vidusskolā. Tā ir mūsu tradīcija jau no pašiem skolas pirmsākumiem. Katru gadu sporta skolotāju un klašu audzinātāju pavadībā notiek dažādas sportiskas aktivitātes. 
1. -8. klases sporta dienas sākumā pulcējās skolas stadionā, lai saņemtu uzdevumus un maršrutu lapas. Pēc tam visi 1.- 8. klases skolēni devās uz posmiem. Katrā posmā vadītāji bija 11. klašu skolēni, kas vērtēja klases kopējos sasniegumus. Posmi bija izveidoti pilnīgi dažādi. Sporta skolotāja Jeļena Lisenko sagatavoja daudz interesantas stafetes un aktivitātes. Noslēgumā tika noskaidroti arī uzvarētāji, taču, kā atzina komandas, galvenais bija piedalīties un sajust sacensību garu!
Visi skolēni bija gandarīti ar sporta dienas norisi, jo tas, viņuprāt, ir ne tikai veids kā labi pavadīt skolas dienu, bet arī iespēja sadraudzēties ar klasesbiedriem un visai klasei kļūt par vienotu komandu.
1.-3. klašu grupā:
1.vieta – 3.a klase
2. vieta – 2.a klase
3. vieta – 1.b klase
4. vieta – 2. a klase
4.-6. klašu grupā:
1. vieta – 6.a klase
2. vieta – 5. b klase
3. vieta – 4.b klase
7.-8. klašu grupā:
1. vieta – 8.b klase
2. vieta – 8.a klase
3. vieta – 7.a klase

Apsveicam uzvaretājus!

Paldies sporta skolotājai Jeļenai Lisenko par aizraujošu sporta dienu un 9.a, 11. klases skolēniem –  konkursu tiesnešiem!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv