9.kl. Pēdējā zvana svinīgais pasākums

Maijs ir neaprakstāms ziedēšanas laiks dabā.
Smaržo ievas, ābeles, ceriņi …
Maijs ir arī laiks, kad skan Pēdējais zvans
Vēl eksāmeni un tad – katram savi ceļi ejami,
skrienami, braucami, lidojami …

19.maijā mūsu skolā notika svinīgs pasākums – Pēdējais zvans. Skolas aktu zālē sapulcējās skolotāji, vecāki un uztraukušies, samulsuši šo svētku gaviļnieki – mūsu topošie absolventi – 9.a un 9.b klases skolēni un viņu klašu audzinātāji – Gita Maņkova un Ilona Kolidzeja. Mēs visi pievienojāmies avioreisam “Jaunogres vidusskola – Pēdējais zvans 2023”.
Pasākuma sākumā skolas kolektīva vārdā skolēnus uzrunāja mūsu skolas direktors Aleksandrs Horuženko. Ar jauku un jautru priekšnesumu absolventus sveica 3.klases skolēni!  Paldies viņiem par pozitīvām emocijām! Sirsnīgus vārdus devītklasniekiem teica 9.klašu vecāku pārstāve Anna Roddate.
Mūsu skolā jau ceturto gadu darbojas Teātra studija. Skolēni no šīs studijas vienmēr priecē mūs ar brīnišķīgiem priekšnesumiem, un arī viņi Pēdējā zvana pasākumam sagatavoja apsveikumu.
Topošie absolventi teica pateicības vārdus saviem klašu audzinātājiem, skolotājiem un skolas kolektīvam kopumā.

Mēs gribam devītklasniekiem novēlēt – vienmēr sekojiet savam sapnim un neatkāpieties! Atrodiet dzīvē laimi un nepalaidiet to garām! Veiksmi un panākumus jums grūtajā, bet ļoti interesantajā dzīves ceļā.


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv