12.kl. Pēdējā zvana svinīgais pasākums

Traucies augšup – lidot!
Gaida tevi apvāršņi zilgi,
Tu alksi vēju elpot
Un savu likteni izdzīvot,
Bet gaismu, ko devusi līdz tava skola,
Nesīsi spārnos savos nebeidzami ilgi.

Ir iestājies pavasaris un kalendārs nepielūdzami steidz skaitīt dienas. 12.maijā mūsu skolā notika svinīgs pasākums – Pēdējais zvans. Ik gadu šajā saulainajā dienā skola pulcē pedagogus un vecākus, lai teiktu 12.klases absolventiem ceļa vārdus un novēlētu veiksmīgu eksāmenu sesiju.
Skolas kolektīva vārdā skolēnus uzrunāja mūsu skolas direktors Aleksandrs Horuženko. Sirsnīgus vārdus divpadsmitklasniekiem pateica viņu klases audzinātāja Ināra Smirnova. Jauku priekšnesumu absolventiem sagatavoja pirmklasnieki un 11. klases skolēni, kuri nākamgad ieņems 12.klases vietu. Pārsteidza 12.klases skolēnus viņu vecāku uzstāšanās, kur vecāki arī parādīja savus talantus – dziedāja, dejoja un sagatavoja nelielu inscenējumu. Pateicamies vecākiem par radošumu!
Pasākumā otrajā daļā 12.klases skolēni uzstājās ar savu priekšnesumu, kur izskanēja pateicības vārdi katram skolotājam, skolas administrācijai, tehniskajiem darbiniekiem. Skolēni vēlreiz mums parādīja, kādi viņi ir radoši un talantīgi!
Paldies 12. klasei par sirsnīgiem apsveikumiem un pozitīvām emocijām!
Mēs gribam absolventiem novēlēt, lai viņiem dzīvē veiktos, lai blakus vienmēr būtu veiksme! Lai savā dzīves ceļā viņi satiktu tikai labvēļus un labsirdīgus cilvēkus! Un, protams, vēlam daudz cilvēciskas laimes!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv