JVSK 50 gadu jubilejai veltītais Lielais skolas absolventu salidojums

Cienījamie Jaunogres vidusskolas absolventi!

Vēlos jūs informēt, ka sestdien, 03.06.2023., tiks organizēts JVSK 50 gadu jubilejai veltītais Lielais skolas absolventu salidojums, kas norisināsies Jaunogres vidusskolas telpās no plkst.17:00 līdz 23:30.

Ieejas maksa ir 15.00 EUR. Ieejas maksā ietilpst skolas telpu sagatavošana, drošības pasākumu organizēšana, diskotēkas tehniskais nodrošinājums utml. Cenā nav iekļauts cienasts absolventiem!

Samaksāt par ieejas biļeti varēs TIKAI AR PĀRSKAITIJUMU uz zemāk minēto “Jaunogres vidusskolas atbalsta biedrības” bankas kontu līdz 29.05.2023.

Jūsu maksājumā lūdzu norādīt: JVSK salidojums. Ieejas maksa par ***** (jūsu vārds un uzvārds) un vidusskolas absolvēšanas gads. Ja maksājums ir veikts par vairākām personām, lūdzu, uzrakstiet visu personu vārdus, uzvārdus un absolvēšanas gadus. Pēc maksājuma veikšanas lūdzu nosūtīt bankas maksājuma apstiprinājumu uz elektronisko pastu jvsk.salidojums@inbox.lv  . Pēc apstiprinājuma saņemšanas tiks veidoti absolventu saraksti, kuri tiks izmantoti reģistrācijai, ierodoties uz pasākumu.

Gaidīsim jūs Jaunogres vidusskolā!

Ar cieņu,

Aleksandrs Horuženko.

Maksājuma rekvizīti:

SEB banka

SWIFT (BIC) kods: UNLALV2X

Bankas konts: LV29UNLA0055001294721

Jaunogres vidusskolas atbalsta biedrība


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv