Ziemassvētku pasākumi Jaunogres vidusskolā

            Ziemassvētku laiks…

            Kad vārdi, ko vēlamies teikt,

            Tiek rakstīti sirdī

            Kad atmiņām zūd ikdienas rūgtuma garša,

            Kad atceramies būtisko…

            Tas ir Ziemassvētku laiks.

Ar pozitīvām emocijām un dzirkstošu prieku rotāti aizvadīti Ziemassvētku pasākumi Jaunogres vidusskolā.

1.– 4. klašu Ziemassvētku pasākums bija organizēts ar skolas teātra pulciņa palīdzību. Pulciņa dalībnieki iestudēja Ziemassvētku pasaku par to, kā ļaunie pasakas varoņi apbūra Sala vecīti. Lai viņu izglābtu, bērniem vajadzēja pārvarēt burvestību un izpildīt daudzveidīgus uzdevumus no pasakas varoņiem. Svētki sanāca jautri, aktīvi un aizraujoši. Svētku noslēgumā  skolēnus sagaidīja pārsteigums – diskotēka ar Sala vecīti! Paldies pasākuma vadītajiem – teātra pulciņa dalībniekiem 7.b klases skolēniem un pulciņa skolotājai Aleksandrai Trušelei par brīnišķīgo svētku organizēšanu!

Ziemassvētku pasākums 5.- 8. klašu posmā bija veltīts ziemassvētku tradīcijām dažādās valstīs. Pasākumā gaitā skolēni uzzināja, kā sauc Sala vecīšus citās Eiropu valstīs, piedalījās viktorīnā, kur vajadzēja atminēt kādai valstij raksturīga aprakstīta tradīcija. Bet par jautriem konkursiem arī neaizmirsām un skolēni veidoja visgarāko virkni un  cēlā visaugstāko Sniega karalienes pili. Paldies pasākuma vadītājiem: Markam Fjodorovam un Aleksandrai Morozovai!

Vidusskolas un skolotāju Ziemassvētku pasākuma “Back to 90’s” autores ir 12. a klases skolnieces. Aizraujošā piedzīvojuma laikā visi nokļuva 90tājos gados, atcerējās tos gados mūziku, dziesmas, televīzijas programmas. 12. klases skolēni sagatavoja daudz interesantu priekšnesumu, konkursu un pārsteigumu! Pasākuma laiks pagāja nemanot! Spilgti priekšnesumi bija arī no 9.a un 9. b klasēm, bet visus pārsteidza 11.a klases deja.  Skolas kolektīvs pateicas 12.a klasei par pasākuma organizēšanu!

Jaunogres vidusskolas kolektīvs sveic visus ar Ziemassvētkiem un Jauno 2023 gadu!

Lai spējam sasniegt to, ko ieceram,

Lai varam panest to, ko paceļam,

Lai daudz mēs labu darbu padarām,

Lai sirdsmierā un saticībā dzīvojam!

Mieru Jūsu dvēselēm, mīlestību sirdīs, saskaņa lai mājās, Ziemassvētkos un Jaunajā gadā!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv