Konkursa “Ogres novada Jauniešu Gada balva 2022” rezultāti

Ogres novada Izglītības pārvalde izsludināja konkursu “Ogres novada Jauniešu Gada balva 2022”. Konkursa mērķis ir apzināt un izcelt Ogres novada jauniešu un jaunatnes darbā iesaistīto personu sasniegumus, organizācijas, iestādes un uzņēmumus, kas veicina un atbalsta jauniešu ieceru īstenošanu. 

No mūsu skolas bija pieteikti: Angelīna Binderenominācijā “ Ogres novada jaunietis – 2022” un mūsu skolas parlaments 2021./2022. m.g. nominācijā “Jauniešu komanda”.

10.decembrī Lielvārdes kultūras namā notika svinīgais pasākums konkursa “Ogres novada Jauniešu Gada balva 2022”, un ar lepnumu un prieku mēs varam paziņot, ka visi mūsu skolas pretendenti uzvarēja savās nominācijās!

Gada laikā Skolēnu pašpārvaldes prezidentes amatā Angelīna veiksmīgi vadīja komandu, pielietojot jaunas un interesantas metodes. Viņa atrada un piesaistīja sponsorus pašpārvaldes pasākumu organizēšanai. Kopā ar savu komandu Angelīna izveidoja podkāstu “Starp mums, skolēniem”, un novembrī viņi pabeidza projektu “JVSK podkāstu ierakstu studijas izveidošana”.  Arī tika veiksmīgi īstenots projekts “JVSK atpūtas zonas attīstīšana”, to izstrādāja un īstenoja skolas parlamenta skolēnu komanda.

Daudz, kas bija izdarīts, pateicoties mūsu skolēnu radošumam, sadarbībai un mērķtiecībai!

Mēs kopā ar Jums priecājamies un vēlām Jums nekad neatteikties no savas mērķa, iet uz priekšu un lai jums viss dzīvē padodas! Mēs lepojamies ar Jums!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv