Sportiskās aktivitātes

Novembra sākums mūsu skolā ir pilns ar sportiskām aktivitātēm.

Vienā datumā mūsu skolēni piedalījās divos sporta pasākumos.

Pirmais pasākums, 9.novembrī,  “Lieliskā balva” notika Lielvārdē. No mūsu skolas piedalās komanda, kuras sastāvā bija 10 skolēni: Viktorija Derjabo (2.a kl.), Subočs Radomirs (3.b kl.), Močeņova Jūlija (4.b kl.), Avsejenkovs Romāns (5.a kl.), Žabotinskaja Avrora (6.a kl.), Latiševs Ņiķita (7.a kl.), Sidorovs Timurs (8.a kl.), Nalbandjana Arina (8.a kl.), Majevska Diāna (9.b kl.), Sadovskis Maksims (9.a kl.).  Kopā ar viņiem bija sporta skolotāja Jeļena Lisenko. Skolēniem patika piedalīties interesantās sporta aktivitātēs, viņi draudzīgi un pozitīvi pavadīja laiku!

Arī 9. novembrī bija organizēts sportisks pasākums Ogres valsts ģimnāzijā, tas bija veltīts Lāčplēša dienai. Tur piedalījās mūsu komanda no 9.-12. klasēm – Linužs Rolands (12.a kl.), Pavēls Belouss (9.a kl.), Artūrs Dzenis (11.a kl.), Karpenko Sara (9.a kl.). Komanda strādāja saliedēti,  izgāja visus etapus, saņēma pateicību par piedalīšanos. Sara Karpenko ieguva kausu par izcilu tieksmi uz uzvaru kāpšanas konkursā.

11. novembrī mūsu skolā notika konkurss “Visstiprākais puisis-2022”, veltīts Lāčplēša dienai. Pasākumā piedalījās zēni no 4. līdz 12. klasei, kopā 38 cilvēki. Skolēnu parlaments kopā ar sporta skolotājām sagatavoja 8 etapus, tajos skolniekiem bija jāparāda savs spēks, veiklība, izturība, apķērība un mājsaimniecības prasmes!

Rezultātā katrā klašu grupā bija noteikti visstiprākie puiši. Tie ir

4. – 6. kl. grupā

1.vieta Avsejenkovs Romāns

2. vieta Pļavnieks Lukass

3. vieta  Maksims Zalmans

7.-8.kl. grupā

1.vieta  Sidorovs Timurs

2.vieta  Morozovs Andrejs

3.vieta Švecs Kristians

9.-12. kl. grupā

1.vieta  Dzenis Artūrs

2. vieta  Belouss Pāvels

3. vieta  Linužs Rolands

Paldies visiem, kuri pagājušajā nedēļā bija sportiski un aktīvi!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv