Projekts  “Jaunogres vidusskolas atpūtas zonas attīstīšana” ir veiksmīgi pabeigts.

Esam priecīgi paziņot, ka projekts “Jaunogres vidusskolas atpūtas zonas attīstīšana”, kuram bija  piešķirts finansējums 1867,86 eiro apmērā, ir pabeigts!

       Salīdzinot ar sākotnēji plānoto, projektā tika ieviestas  nelielas izmaiņas, saistībā ar to, ka cenas paaugstinājās, bet kopumā projektā sasniegtais rezultāts ir tāds, kā mēs iecerējām. Atpūtas zona ir aprīkota ar mēbelēm,  ir galda spēļu plaša izvēle, var uzlādēt savu telefonu un galvenā atpūtas zonas īpatnība ir mūsu 11.a klases skolnieces Anastasijas Majevskas sienas zīmējums.

      Katrā starpbrīdī atpūtas zonā var redzēt skolēnus, kuri atpūšas, sēžot mīkstos pufos, vai spēlējot ar klasesbiedriem galda futbolu un citas spēles. Atpūtas zona tagad ir ļoti populāra mūsu skolēnu vidū.

      Skolēnu atsauksmes par atpūtas zonu ir tādas:

“Principā skolā tāda zona ir vajadzīga. Šeit var atpūsties, izpildīt mājās darbus. Visvairāk man šeit patika pufi!”

“Man patika galda spēle “Allias” un citas spēles.  Manuprāt, atpūtas zona ir nepieciešama, lai varētu atpūsties un pagaidīt konsultāciju, šeit ir komfortabli un interesanti.”

“Man viss ļoti patīk! Super, ka var atnākt atpūsties starpbrīdī!”

“Atpūtas zonā ir ļoti forši! Šeit ir jautras spēles, var arī uzlādēt savu telefonu. Liels paldies visiem, kurš izveidoja mums tādu labu atpūtas vietu!”

“Man atpūtas zonā patīk, jo tur var paspēlēties ar draugiem un tur ir ļoti skaisti!”

       Gribētos izteikt pateicības vārdus 12.a skolniecēm, kuras centīgi strādāja, lai izveidotu skolā  vietu, kur var pasēdēt, atpūsties, pavadīt laiku kopā ar saviem klasesbiedriem, spēlējot galda spēlēs, vai kā pieņemts teikt jauniešu vidū “pačilot”.

        Paldies Angelīnai Binderei, kura uzreiz atsaucās uz piedāvājumu piedalīties projektu konkursā “Veidojam vidi ap mums Ogres novadā” un uzrakstīja pieteikumu. Angelīna izveidoja komandu, kura izstrādāja projekta plānu. Visa projekta gaitā Angelīna aktīvi nodarbojās ar projekta attīstīšanu, lai to veiksmīgi  realizētu! Viņai blakus bija arī palīgi – Aleksandra Bobrova, Nikola Solovjova un Anastasija Solovjova. Meitenes meklēja preces internetveikalos, iekārtoja mēbeles atpūtas zonā un veica daudzus citus pienākumus.

 Angelīnas atziņa par paveikto:

“Ir pagājuši gandrīz 8 mēneši no projekta iesniegšanas brīža. Šodien atpūtas zona vairs nav tikai ideja mūsu prātos, bet reāla vieta, kur katru starpbrīdī pulcējās skolēni, lietderīgi un interesanti pavadot brīvo laiku. Izsaku sirsnīgu pateicību visiem tiem cilvēkiem, kuri palīdzēja un atbalstīja mūs un mūsu idejas!”

      Mēs cerēsim uz to, ka mūsu skolēni ar cieņu atteiksies pret atpūtas zonu un tā saglabāsies labā stāvoklī daudzus gadus, dodot iespēju labi pavadīt laiku visiem skolēniem.

     Iespējams mūsu padarītais darbs iedvesmos kādu savas skolas telpas vai teritorijas labiekārtošanu. Galvenais atcerēties,  ka ir jāmēģina, nebaidīties kļūdīties un cerēt, ka Jums viss izdosies!

Projekta koordinatore

Anna Šakurova

Direktora vietniece audzināšanas jomā


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv