Sporta diena Jaunogres vidusskolā

Sporta diena Jaunogres vidusskolā. Tā ir mūsu tradīcija jau no pašiem skolas pirmsākumiem. Katru gadu sporta skolotāju un klašu audzinātāju pavadībā notiek dažādas sportiskas aktivitātes. Sākumskolas pagalmā darbojās 1.-4. klašu skolēni, bet lielajā sporta stadionā piedalās 5.-8. klašu skolēni.

Sākumskolas skolēniem notika sportiskā spēle “Džungļu sauciens”. Katrai klases komandai bija piešķirts nosaukums – Āfrikas dzīvnieka nosaukums: lauva, tīģeris, zilonis, krokodils un tt. Un pēc maršruta lapas komandas dodas ceļojumā džungļos, kur viņus sagaidīja veiklības, ātruma, erudīcijas, draudzības un izturības pārbaudījumi.  Šos pārbaudījumus palīdzēja organizēt un novadīt 11. klases skolēni.

5. -8. klases sporta dienas sākumā pulcējās skolas stadionā, lai saņemtu uzdevumus un maršrutu lapas. Pēc tam visi 5.- 8. klases skolēni devās uz posmiem. Katrā posmā vadītāji bija 10. klašu skolēni, kas vērtēja klases kopējos sasniegumus. Posmi bija izveidoti pilnīgi dažādi – futbols, stafetes, erudītu konkurss, basketbols, Darts un citas interesantas aktivitātes. Noslēgumā tika noskaidroti arī uzvarētāji, taču, kā atzina komandas, galvenais bija piedalīties un sajust sacensību garu!

Visi skolēni bija gandarīti ar sporta dienas norisi, jo tas, viņuprāt, ir ne tikai veids kā labi pavadīt skolas dienu, bet arī iespēja sadraudzēties ar klasesbiedriem un visai klasei kļūt par vienotu komandu.

5.-6. klases grupā:
1.vieta – 6.a klase
2. vieta – 6.b klase
3. vieta – 6.c klase
4. vieta – 5. a klase
5. vieta – 5. b klase

7.-8. klases grupā:
1. vieta – 8.a klase
2. vieta – 7. b klase
3. vieta – 7.a klase

Apsveicam uzvaretājus!
Lai spēks un veiklība!
Paldies  10. un 11. klašu skolēniem –  konkursu tiesnešiem!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv