Projektam “Jaunogres vidusskolas atpūtas zonas attīstīšana” ir piešķirts finansējums

Esam priecīgi paziņot, ka projektam “Jaunogres vidusskolas atpūtas zonas attīstīšana” ir piešķirts finansējums 1867,86 eiro apmērā!

Jau 2022. gada jūnijā skolā tiks ierīkotas kontaktligzdas mobilo ierīču lādēšanai, tiks iegādātās grāmatas, galda spēles, ērtas sēdvietas un citas lietas atpūtas zonas labiekārtošanai. Tiks radoši izkrāsota atpūtas zonas siena. Līdz 27.maijam skolēni var iesniegt vienu vai vairākus sienas izkrāsošanas skices Agnesei Šimanovskai (110.kabinets). Skolēniem, kuru zīmējumi tiks izvēlēti, būs iespēja piedalīties sienas izkrāsošanas procesā jūnijā un atstāt savu autogrāfu uz sienas.

Projekta autori ir JVSK Skolēnu pašpārvaldes pārstāvji Angelīna Bindere, Aleksandra Bobrova, Nikola Solovjova un Anastasija Solovjova. Projekta koordinators – Anna Šakurova.

Angelīna Bindere par projektu: “Ideja ir spēks un to mēs pierādījām ar mūsu komandu. Es ticu, ka jebkurš cilvēks var realizēt savas pat vistrakākās idejas – galvenais ir redzēt un izmantot iespējas. Paldies projekta komandas dalībniekiem par atbalstu un palīdzību. Liels prieks un gandarījums par paveikto darbu, tomēr vēl lielāks prieks jau ķerties klāt pie atpūtas zonas labiekārtošanas! Paldies arī Ogres novada pašvaldībai par iespēju Ogres novada jauniešiem realizēt savas idejas!”

Nikola Solovjova par projekta rakstīšanas procesu: “Man ļoti patika ideja par atpūtas zonu, gribējās izveidot foršu vietu, kur skolnieki varētu atpūsties no mācībām un kopā pavadīt laiku. Mums nebija daudz līdzekļu, lai paplašinātu un attīstītu zonu un ievestu vēl foršākus sīkumiņus. Pēc pāris mēnešiem Angelīna uzrakstīja mums, ka notiks konkurss, kurā varam mēģināt iegūt finansējumu mūsu atpūtas zonas paplašināšanai!! Mūsu pašpārvaldes komanda vienmēr ir “par” jauniem pasākumiem, projektiem, tāpēc, nedaudz padomājot, pieteicāmies konkursam. Projekta aizpildīšanas procesā bija jautri, it īpaši, kad mēs ar Aleksandru un Angelīnu meklējām visas nepieciešamās dekora lietas līdz vēlai naktij Beidzot pēc 3 mēnešiem uzzinājām, ka ieguvām finansējumu un tas mums bija ļoti negaidīti, jo mēs domājām, ka cerību ir maz, bet šī situācija atkal parāda, ka vienmēr ir jāmēģina kaut kas jauns un tad veiksme būs tavā pusē!”

Aleksandra Bobrova par atpūtas zonas izveidošanas ideju: “2021. gada septembrī, kad tikko sapratu, ka vēlos kandidēt uz Skolas pašpārvaldes prezidenta amatu, man jau bija doma skolā izveidot stūrīti, kurā varētu atpūsties, pasēdēt, palasīt grāmatas. Patiesībā šī ideja ir plaģiāts no viena seriāla, kurā bija minēta “paradīze”, kas atradās skolā. Un es padomāju: “Kāpēc gan mums neizveidot kaut ko līdzīgu?” Un… mēs izveidojām! Es atceros, kā mēs ar Angelīnu atnācām pie skolas direktora ​​ar šo ideju. Tajā laikā mums bija tikai divi pufi. Izstāstījām ideju un vienojāmies, ka uz nedēļu noliksim šīs divas pufas skolas trešajā stāvā un paskatīsimies, vai skolēniem tie ir vajadzīgi. Un tagad ir pagājuši vairāk nekā 7 mēneši un mums ir finansējums savas “paradīzes” attīstīšanai! Interesanta bija pati dalība projektā. Lielāko daļu darbu paveica Angelīna, biju tikai kā palīgs, bet tā pat piedalījos projekta tapšanā. Un nenožēloju, ka pavadīju vairākas stundas, meklējot mēbeles atpūtas zonai, jo redzu, ko esam panākuši, un redzu, cik foršu atpūtas zonu varam izveidot”

Projekts tiek īstenots projektu konkursa “Veidojam vidi ap mums Ogres novadā” ietvaros. Konkursa organizators un projekta finansētājs ir Ogres novada pašvaldība.

Sekojiet līdzi aktuālajām aktivitātēm projekta ietvaros JVSK Skolēnu pašpārvaldes sociālajos tīklos!

Facebook: https://www.facebook.com/jvsk.sp

Instagram: https://www.instagram.com/jvsk.sp


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv