Izklaides parkā “Avārijas brigāde”

16. maijā izklaides parkā “Avārijas brigāde” Ogres novada Izglītības pārvalde organizēja pasākumu Ogres novada pašvaldības izglītības iestāžu valsts posma mācību priekšmetu olimpiāžu, zinātniski pētniecisko darbu konkursa laureātiem un dalībniekiem, Latvijas skolēnu 75. spartakiādes godalgotajiem dalībniekiem un viņu skolotājiem!

No Jaunogres vidusskolas tika uzaicināti:

9. klases skolēni Ričards Rusevičs (ķīmija, sk. Mārtiņš Porozovs, fizika, sk. Tatjana Ratnieka) un Maksims Kagans (matemātika, sk. Svetlana Lazareva), 10.klases skolnieks Artūrs Dzenis (matemātika, sk. Argentina Grigorjana), 12.klases skolniece Adriana Puncule (matemātika, sk. A.Grigorjana), par zinātniski pētniecisko darbu 11. klases skolnieces Ramira Šakurova, Valērija Fjodorova, Angelīna Bindere (sk. Laura Lārmane, Anna Roddate) .

Uzaicinātie skolēni un viņu skolotāji četras stundas izbaudīja visu, ko sniedz izklaides parks, – devās izzinošās dabas un stāstu takās, sastapa un iepazina dinozaurus, laidās karuseļos, pārvarēja šķēršļus virvju trasē un izbaudīja citas aizraujošas atrakcijas, un pēc pasākuma baudīja gardas pusdienas parka kafejnīcā!

Sveicot gudrākos, veiklākos un veiksmīgākos novada skolu jauniešus ar paveikto šajā mācību gadā, Ogres novada Izglītības pārvaldes vadītājs Igors Grigorjevs atzina: “Tomēr svarīgākais no skaitļiem ir viens – katrs viens, kurš ieguldījis darbu un katrs viens, kurš palīdzējis jauniešiem sasniegt šos augstos rezultātus.” I.Grigorjevs norādīja, ka jauniešiem Ogres novada pašvaldība par panākumiem mācību darbā piešķir naudas balvas no 50 līdz 250 eiro apmērā, savukārt skolotāji saņem pašvaldības Pateicību un dāvaniņas, piebilstot, ka jau maijā Ogres novada pašvaldības dome lems par naudas balvu piešķiršanu skolotājiem par ieguldīto darbu, sagatavojot skolēnus olimpiādēm.


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv