Ogres novada skolēnu sporta spēles

Jaunogres vidusskolas 7.-12.klašu jaunieši 2022.g. 6.maijā – gan metereoloģiski, gan emocionāli īsteni pavasarīgā, siltā dienā – piedalījās Ogres novada skolēnu sporta spēlēs, kas notika Ogresgala hipodroma teritorijā. Šo pasākumu rīkoja Ogres novada izglītības pārvalde, sadarbojoties ar jaunsargiem, aktīvās atpūtas centru jauniešiem “Vanagacs”, Ogres novada Sporta centru, “Talantu kalvi”, “Visa Veida Kustību”, biedrību “Mellene”, zemessardzi un Jauniešu domi.

Mūsu skolu šajā pasākumā pārstāvēja 2 komandas: 7.-8.klašu skolēni un 10.-12. klašu skolēnu komandas.

Sporta aktivitātes komandas saliedēšanai un kopdarbam–“Klases izaicinājums”, “AŠ’ bumba”, “Katrs trāpījums ir svarīgs”, “Ģērbies kā sportists”, “Jautrās pleznas”, “Kustīgais tilts”, “Have fun”, “Kornhola”, “Sviedru kalns”, “Riņķa deja” – notika jautrā un draudzīgā atmosfērā. Tika piedāvātas arī ne mazāk interesantas un izklaidējošas individuāli veicamas aktivitātes bonusa punktu iegūšanai: “Drosmes taka”, “Vanagacs”, “Apgrieztais aizmetiens”, “Zivtiņu šautriņas”, “Mešana dēlī”, “Tiekamies kustībā”, “Baložu lakros”, “Rokas augšā”, “Personības rekords”.  Skolēniem bija iespēja demonstrēt gan savas prāta spējas, gan lunkanumu, gan trāpīgumu, gan fizisko sagatavotību, gan atjautību un stratēģiskās domāšanas prasmi.

Pasākums bija brīnišķīgi organizēts, pat brīvajos brīžos jaunieši jauki pavadīja laiku, piedaloties izaicinājumos, spēlējot volejbolu, baudot svaigo gaisu un pozitīvas emocijas.

7.-8. klašu komanda ieguva Pateicības rakstu par dalību, savukārt 10.-12.klašu komanda ieguva sacensību galveno balvu – Sporta spēļu ceļojošo kausu! Lepojamies ar mūsu skolas komandu sasniegumiem un sirsnīgi sveicam uzvarētājus!

Paldies skolotājai J. Lisenko par skolēnu rosināšanu piedalīties pasākumā un motivēšanu, atbalstīšanu, līdzi jušanu!

Paldies skolotājai A. Šimanovskai par krāšņā skolas karoga izveidi un atbalstu pasākuma sagatavošanās posmā un tā norises laikā!
L. Lārmane, G. Maņkova


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv