Ziemassvētku pasākumi skolā

Decembra beigas skolās katru gadu ir svētku svinēšanas laiks. Arī šogad mūsu Jaunogres vidusskolā notiek Ziemassvētku pasākumi
      Ziemassvētki ir brīnumu laiks, kad atkal ticam brīnumam un pasakai. Ziemassvētku pasaku 1.-4. klases skolēniem parādīja skolas teātra pulciņa dalībnieki (skolotāja Aleksandra Trušele),  tas bija stāsts par jaungada personāžiem, kuri  sagatavoja bērniem daudz jautru konkursu un rotaļu. Pasākuma beigās skolēnus gaidīja pārsteigums – dejas kopā ar Sala vecīti!
       5.- 8. klasēs notika Ziemassvētku pasākumi tiešsaistē. Katra klase atradās savā kabinetā, no kura pieslēdzās Google Meet saitēi. Tad visi kopā centāmies izspēlēt jaungada konkursu, atminēt Ziemassvētku varoņus pēc attēla fragmenta,  jaungada dziesmas pēc Emoji un  atkārtot ainu pēc foto blakus Ziemassvētku eglītei! Pirmo reizi pasākums bija tādā formātā un tehniski nebija viegli, bet tomēr  visiem skolēniem tika radīta svētku noskaņa, un bērni ar lielu prieku kopā brīnišķīgi pavadīja laiku!
    Arī Ziemassvētku balli tiešsaistē sagatavoja un novadīja 9.-12. klasēm un skolotājiem Skolas parlaments. Pirms pasākuma visām klasēm bija dots uzdevums: nofilmēt video pēc pazīstamo jaungada filmu motīviem. 10. klase izvēlējās filmu “Nakts pirms Ziemassvētkiem”, 11. klase izvēlējās savu mīļāko jaungada filmu “Likteņa ironija”, bet 12. klase – “Viens pats mājās”. Visas šīs filmas tika demonstrētas pasākumā un izraisīja visiem pozitīvas emocijas! Arī parlaments sagatavoja daudz interesantu un jautru konkursu – intelektuālo konkursu “Kur ir loģika?”,  viktorīnu, kur pēc fragmenta vajadzēja atminēt filmu vai dziesmu, vēl  dalībniekiem tika piedāvāta iespēja piedalīties Jaungada kvestā un iegūt saldu dāvanu!
 Liels paldies mūsu Skolēnu parlamentam par interesantu un lieliski organizētu pasākumu! Paldies  par ieguldīto darbu!
Ziemassvētku laiks visus ielīksmo, 
Bērnu dziesmas tik priecīgi skan .
Šis laiks māca mīlēt un dāvanas dot .
Šis laiks dāvā prieku, māca izstarot to.

Paldies visiem, kas radīja svētku noskaņu mūsu skolā un sagatavoja Ziemassvētku pasākumus!
Laimīgu un panākumiem bagātu Jums šo Jauno 2022. gadu!

Cienījamie Jaunogres vidusskolas skolotāji un darbinieki!

Decembrī mēs, skolēni, cītīgi strādājam pie tā, lai iepriecināt jūs svētkos! Saites uz skolēnu fantastiskiem darbiem ir pieejami zemāk:

Jaungada apsveikums no 5 – 8 klasēm:

11.klases īsfilma filmas “LIKTEŅA IRONIJA JEB VIEGLU GARU!” stilā:

12.klases īsfilma filmas “VIENS PATS MĀJĀS” stilā:

JAUNGADA PODKĀSTA SĒRIJA (pirmo reizi video formātā!):

Apraksts: Beidzot arī Jaungada podkāsta sērija ir gaisā! Skolēnu Pašpārvaldes pārstāvji atbildēja uz skolēnu jautājumiem, pārrunāja skolas dzīvi un apkopoja pirmā semestra rezultātus! Izbaudiet pēdējo podkāsta sēriju šogad!

JVSK Skolēnu Pašpārvalde sociālajos tīklos:

Instagram – https://www.instagram.com/jvsk.sp/?hl=ru

YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCiEuYkerbQuuLlN7Hj0GITw

Facebook – https://www.facebook.com/jvsk.sp

TikTok – https://www.tiktok.com/@jvsk.parlaments


Laimīgu Jauno gadu!

Angelīna Bindere, JVSK Skolēnu Pašpārvalde


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv