Jaunogres vidusskolas skolēnu un skolotājas L.Lārmanes vēstījums Latviešu valodas aģentūras rīkotajā Valsts valodas dienai veltītajā akcijā „Latviešu valoda man ir…” iekļauts

Lai vērstu uzmanību papildinājumam svētku, atceres un atzīmējamo dienu kalendārā (Valsts valodas diena – 15.oktobris) un godinātu latviešu valodu kā vienīgo valsts valudu Latvijā, Latviešu valodas aģentūra no 6.septembra līdz 15.oktobrim rīkoja akciju „Latviešu valoda man ir…”. Tajā varēja piedalīties ikviens latviešu valodas lietotājs, aizpildot vietnē vards.valoda.lv  ievietoto kartīti ar  pārdomām un atziņām par to, kas tieši viņam ir latviešu valoda.

Akcijas rezultātā, piedaloties 950 akcijas dalībniekiem, tika izvēlēti 100 vēstījumi un izveidots mūsdienu latviešu valodas lietotāju domu un atziņu apkopojums. Šo vēstījumu apkopojuma plakātā lasāmi arī  Jaunogres vidusskolas skolēnu Viktorijas Zubarevas (11.a kl.), Artūra Dzeņa (10.a kl.), Dašas Deņisenko (10.a kl.) un latviešu valodas un literatūras skolotājas Lauras Lārmanes – vēstījumi.

Lepojamies ar paveikto!


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv