Jaunogres vidusskolas skolēni iesaistās projektā „Uzzīmē savu skolas dienasgrāmatu pats!”

Nodibinājums „Zinātnes un inovāciju parks” jau ceturto gadu īsteno projektu „Dienasgrāmata”, kura ietvaros Latvijas skolām tiek izstrādātas individuāla satura un dizaina skolēnu dienasgrāmatas. Projekta noslēgumā skola iegūst savas skolas dienasgrāmatu 2019./2020. mācību gadam.
Šajā mācību gadā arī Jaunogres vidusskola ir iesaistījusies projektā „Dienasgrāmata”, kas ilgs no 1.marta līdz šī gada 1.aprīlim, bet dienasgrāmatu ražošanas process un nogādāšana skolās turpināsies līdz 2019. gada 26.augustam.
Projekta – konkursa ietvaros, Jaunogres vidusskolas 1.-12.klašu skolēni īstenos dienasgrāmatas vāka dizaina izstrādi, kur konkursa noslēgumā labākais dienasgrāmatas vāka dizains tiks izmatots 2019./2020.mācību gada skolēnu dienasgrāmatu izgatavošanā.
„Zinātnes un inovāciju parka” projekta „Dienasgrāmata” komanda, projekta ietvaros, strādās pie finansējuma piesaistes no Latvijas uzņēmumiem, kas dotu iespēju kā Jaunogres vidusskolai, tā arī citām izglītības iestādēm, kuras piedalīsies šajā aktivitātē, saņemt skolēnu dienasgrāmatas bez maksas.

Direktora vietniece mācību un audzināšanas darbā Iveta Strode


© 2023 Jaunogres vidusskola – izstrāde verpejs.lv